Royal Straps - Militärklockor, Dyk och Racing klockor från Geckota. Exklusiva klockarmband i läder och metall från Geckota. Natoband och zuluband från Zuludiver, samt klockarmband och natoband i gummi från Italienska Bonetto.

Note! To our foreign customers we only ship watch straps due custom rules and guarantees.

Det var med ett genuint intresse för klockor och en passion för hög kvalitet som jag startade Royal Straps år 2013. Det som började med jakten på världens bästa Militärklocka / Field Watch har utvecklats till en butik med ett spännande sortiment av Natoband, Klockor och Klockarmband till attraktiva priser. Ett av mina främsta mål är just att erbjuda riktigt bra produkter som alla kan ha råd med. Oavsett om du är på jakt efter ett specifikt klockarmband i läder eller om du behöver en klocka som kommer att klara av tuffa tag på resor och äventyr så lär du hitta rätt modell i butiken.

En kollektion med något för alla

Hos Royal Straps hittar du klockarmband och natoband i läder, cordura, nylon, gummi och metall. Produkterna som vi erbjuder i butiken anses av många vara de bästa och mest prisvärda på marknaden. Vi följer utvecklingen för att ständigt kunna utöka vårt sortiment, har du frågor om ett visst material på ett klockarmband eller en modell på klocka så kontakta oss gärna. Med din feedback så blir vi bara bättre och det är något som gynnar alla som besöker Royal Straps.

Unika klockor, klockarmband & natoband

År 2014 upptäckte Royal Straps "Steelix" som vann Outside Magazines pris för bästa äventyrsklocka. Om du frågar oss så är Steelix, som tillverkas av Kanadensiska Momentum, världens mest prisvärda klocka. Här har vi ett riktigt bra exempel på att kvalitet och snygg design inte behöver vara dyrt. 
Royal Straps har Sverige agenturen på klockor & klockarmband från Geckota och Zuludiver i England. Söker du efter ett prisvärt läderarmband, en ny klocka eller tillbehör så kommer du att hitta det här hos oss. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda marknadens bästa klockarmband och natoband för pengarna, och resultatet är en webbutik som vi hoppas är ett stort nöje att besöka.

Royal Straps är även återförsäljare i Sverige för italienska Bonetto Cinturini vilket betyder att vi har deras
fantastiska dykarmband / klockarmband / natoband i gummi som är helt fria från kemikalier.

Nya klockor från Momentum med repfritt safirglas!

Royal Straps tror på kvalitet och vi strävar hela tiden efter att förbättra vårt sortiment,  inte bara med nya klockmodeller och klockarmband, utan också med förbättringar av existerande produkter. Nytt från 2017 är att alla våra Militärklockor från Momentum säljs med repfritt safirglas.
Royal Straps ger 2 års Svensk garanti på alla Momentum Militärklockor.
Läs mer om Momentum

Nyheter i butiken

Under våren 2018 utvecklar vi vårt klocksortiment med nya fina militärklockor, racing och dyk klockor från det Engelska märket Geckota
Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att få de senaste nyheterna och snygga bilder.
För exklusiva erbjudanden, gå med i vår kundklubb.
Du finner oss också på Sveriges bästa klockforum – Klocksnack.se.

Beställningar och leveranser

Vi använder Svenska Tictail för våra kortbetalningar vilket gör att du kan känna dig riktigt säker, och vi tar även American Express. Vi erbjuder också Klarna Faktura som ett bra betalningsalternativ om du föredrar detta.

Frakten är alltid gratis i hela EU, och du kan räkna med leverans inom 1-3 dagar. Våra klockor och klockarmband skickas med PostNord. Klockarmbanden får du direkt hem i brevlådan medan klockorna skickas med spårbar post till ditt närmsta ombud. Du får sms och mailavisering av ditt paket.

Obs! Till våra utlänska kunder skickar vi endast klockarmband pga av tullregler och garantier.
Note! To our foreign customers we only ship watch straps due custom rules and guarantees.


Nöjd kundgaranti


Vi vill att du ska bli riktigt nöjd när du beställer varor från oss. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med någon av våra produkter, så kan du skicka tillbaka varan och få alla pengar tillbaka. Detta gäller om varan är oskadd och oss tillhanda inom 14 dagar.

Vårt motto är 100 % nöjda kunder!

PS. Surfa in på Royalstraps.se via mobilen, spara sidan på hemskärmen och du har hela butiken i mobilen.
Du kan också ladda ner Tictails app och spara Royal Straps som favorit.

Pimp Your Watch Royal Style! /Mathias

Royal Straps är en del av Core Capital AB

Core Capital AB
556931-1722
Tinkarpsvägen 13
269 91 Båstad