ROYAL STRAPS

We are a Swedish Company selling good value high quality Watch Straps all over Europe. You find a big selection of Watch Straps, Nato Straps and Dive Straps from Geckota, Zuludiver and Bonetto. We offer free delivery to all of Europe.

Note! To our foreign customers, we do not ship watches due to customs rules and warranties.

Om Royal Straps

Det var med ett genuint intresse för klockor och en passion för hög kvalitet som jag startade Royal Straps. Det som började med jakten på världens bästa Militärklocka / Field Watch för pengarna, har utvecklats till en online butik med ett spännande sortiment av Natoband , Klockarmband och Klockor till attraktiva priser. Ett av mina främsta mål är just att erbjuda riktigt bra produkter som alla kan ha råd med. 

En kollektion med något för alla

Hos Royal Straps hittar du klockarmband och natoband i läder, cordura, nylon, segelduk, gummi och metall. Produkterna som vi erbjuder i butiken anses av många vara de bästa och mest prisvärda på marknaden. Vi följer utvecklingen för att ständigt kunna utöka vårt sortiment, har du frågor om ett visst material på ett klockarmband eller en modell på klocka så kontakta oss gärna. Med din feedback så blir vi bara bättre och det är något som gynnar alla som besöker Royal Straps.

Unika klockor, klockarmband & natoband

Royal Straps är generalagent i Sverige och Danmark på Klockor & Klockarmband från Geckota och Zuludiver i England.
Söker du efter ett prisvärt läderarmband, en ny klocka eller tillbehör så kommer du att hitta det här hos oss. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda marknadens bästa klockarmband och natoband för pengarna, och resultatet är en online butik som vi hoppas är ett stort nöje att besöka.

Royal Straps är även återförsäljare i Sverige och Danmark för italienska Bonetto Cinturini vilket betyder att vi har deras fantastiska dykarmband / klockarmband / natoband i gummi som är helt fria från kemikalier.

Nyheter i butiken!

Under våren 2019 utvecklar vi vårt klocksortiment online med nya fina militärklockor, racing, dykarklockor och dress klockor från det Engelska märket Geckota

Dessutom kan du nu köpa vårt nyutvecklade Sail Strap i butiken, ett klockarmband i Segelduk som vi är mycket stolta över här på Royal Straps.

Beställningar och leveranser

Vi använder Stripe för våra kortbetalningar vilket gör att du kan känna dig riktigt säker, Stripe stöder Apple Pay och American Express. Vi erbjuder även Klarna Faktura för våra Svenska kunder om du föredrar detta. Kassan är i dagsläget på Engelska och du kan välja Klarna Faktura i steg 2 när du fyllt i din email och adress. Att ha kassan på Engelska har vi valt pga av kunder från hela Europa.

Frakten är alltid gratis i hela Europa, och du kan räkna med leverans inom 1-3 dagar. Våra klockor och klockarmband skickas med PostNord. Klockarmbanden får du direkt hem i brevlådan, medan klockorna skickas med spårbar post till ditt närmsta ombud. 
Obs! Klockor som är beställningsvara se leveranstid under respektive modell.

Nöjd kundgaranti


Vi vill att du ska bli riktigt nöjd när du beställer varor från oss. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med någon av våra produkter, så kan du skicka tillbaka varan och få alla pengar tillbaka. Detta gäller om varan är oskadd och oss tillhanda inom 14 dagar.

Vårt motto är 100 % nöjda kunder!

PS. Surfa in på Royalstraps.se via mobilen, spara sidan på hemskärmen och du har hela butiken i mobilen.
Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att få de senaste nyheterna och snygga bilder.

Royal Straps drivs av Core Capital AB. Vi har vårt lager i Skåne, kontor i Båstad samt produktutveckling i Saint Tropez.

Pimp Your Watch Royal Style! /Mathias