FAQ

Här hittar du svaren på våra mest ställda frågor. Är det någon information du saknar är du välkommen att höra av dig antingen i vår chat nere i vänstra hörnet eller till hello@royalstraps.se

Frakt

Vi tar en mindre fraktavgift på endast 49kr i Sverige, Dammark och Finland 99kr. Order över 1000kr får du alltid gratis frakt i Sverige.

Vi skickar alla våra produkter med miljövänlig förpackning och med PostNord Varubrev 1:a-klass direkt till din brevlåda. Med en leveranstid på endast 1-2 dagar från vårt lager i Skåne.  

Alla våra varor skickas direkt från vårt lager i Skåne POSTPAC

Obs! Order innan 12 skickas samma dag.

Har du inte fått din order inom den angivna leveranstiden så får du jättegärna höra av dig till oss på hello@royalstraps.se så assisterar vi dig så snart som möjligt.

Ja, vi levererar inom hela sverige via PostNord.

Returer

Vid en eventuellt retur kontakta alltid vår kundtjänst på hello@royalstraps.se

Du betalar själv returkostnaden om det inte är något fel på varan. Varan måste vara precis som du fick den och ej varit monterad. Retur måste ske inom 14 dagar.

Kontakta oss på hello@royalstraps.se för att få information om hur du gör en retur.

Produktrelaterade frågor

Alla sail strap, dykarmband och även Saint-Tropez shark är vattentåliga. Köp vattentåliga band här.

Vi har en nöjd kundgaranti!

Vi vill att du ska bli riktigt nöjd när du beställer varor från oss. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med någon av våra produkter, så kan du skicka tillbaka varan och få alla pengar tillbaka. Detta gäller om varan är 100% oskadd och oss tillhanda inom 14 dagar. Obs! Klockarmband får inte varit monterade på klockan vid retur. Obs! Du står själv för returfrakt om det inte är något fel på varan.

Vid ev retur kontakta alltid vår Svenska kundtjänst på hello@royalstraps.se

Vårt motto är 100 % nöjda kunder!

Läs mer om hur vi tänker kring hållbarhet här.

Nu kommer våra första egenproducerade band som är handsydda i Tyskland av finaste segelduk och läder från Italien. Att producera allt i EU med miljövänliga transporter, fint genuint hantverk, på fabriker där alla har bra villkor och löner är något vi anser extremt viktigt i dessa tider.

Vi använder Shopify Pay för våra kortbetalningar vilket gör att du kan känna dig riktigt säker. Shopify Pay stöder även Apple Pay och American Express. Vi erbjuder även Klarna Faktura för våra Svenska kunder om du föredrar detta, och du kan välja Klarna i steg 2 när du fyllt i din email och adress. 

Ja! Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att få de senaste nyheterna och snygga bilder.

Royal Straps drivs av SAIL STRAP AB. Vi har vårt lager i Skåne samt kundtjänst och produktutveckling i Båstad och Saint Tropez.

Snart kommer vi kunna erbjuda dig som kund hos Royal Straps att köpa fina, stilrena och lyxiga klockarmband till din Apple Watch. Signa upp dig på vårt nyhetsbrev för att bli först att köpa från släppet.