Från Båstad till Saint-Tropez - MED STIL

Inspirationen till att sälja kvalitativa klockarmband kom från de stora seglingstävlingarna i Saint-Tropez och motorsporten i Monaco. Vi såg en möjlighet att skapa klockarmband som matchade sportens eleganta och lyxiga stil. Med en passion för design och ett öga för detalj, började vi att skapa klockarmband som kombinerade stil och funktionalitet på ett unikt sätt.

Med tiden har Royal Straps vuxit och utvecklats till att erbjuda ett brett utbud av klockarmband i olika material och stilar. Men oavsett vilket band du väljer, kan du alltid vara säker på att det är tillverkat med samma kärlek till design och av högsta kvalitet.

Vi på Royal Straps har alltid varit engagerade i att skapa produkter som passar livsstilen hos de som älskar äventyr och utmaningar. Med ett starkt fokus på kvalitet och design, fortsätter vi att erbjuda dig som kund det bästa av det bästa när det gäller klockarmband.

KLOCKARMBAND - SAIL STRAP - SAILCLOTH WATCH STRAP - BLACK / RED - ROYAL STRAPS
Kvalité före allt

Hos Royal Straps hittar du klockarmband och natoband i läder, mocka, nylon, segelduk och gummi. Produkterna som vi erbjuder i butiken anses av många vara de bästa och mest prisvärda på marknaden. Vi följer utvecklingen för att ständigt kunna utöka vårt sortiment.

Oavsett om du söker efter ett prisvärt handgjort klockarmband eller nyaste Sail Strap kommer du att hitta det här hos oss. Har du frågor om något klockarmband kontakta oss gärna. Med din feedback så blir vi bara bättre och det är något som gynnar alla som besöker Royal Straps.