ROYAL STRAPS

Kundtjänst 

Du når oss på hello@royalstraps.se alla dagar i veckan mellan 10.00 - 18.00. Vi svarar på alla frågor så snart vi kan. Du kan även kontakta oss via vår chat funktion på sidan, när den lyser grön är vi online med du kan alltid använda den för att kontakta oss.

Om Royal Straps

Det var med ett genuint intresse för klockor och en passion för hög kvalitet som jag startade Royal Straps. Det som började med jakten på världens bästa Field Watch för pengarna, har utvecklats till en online butik med ett spännande sortiment av Natoband och Klockarmband till attraktiva priser. Mathias grundare av Royal Straps 

En kollektion med något för alla

Hos Royal Straps hittar du klockarmband och natoband i läder, mocka, nylon, segelduk och gummi. Produkterna som vi erbjuder i butiken anses av många vara de bästa och mest prisvärda på marknaden. Vi följer utvecklingen för att ständigt kunna utöka vårt sortiment Har du frågor om något klockarmband kontakta oss gärna. Med din feedback så blir vi bara bättre och det är något som gynnar alla som besöker Royal Straps.

Unika Klockarmband & Natoband

Söker du efter ett prisvärt Handgjort Klockarmband eller nyaste Sail Strap så kommer du att hitta det här hos oss. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda marknadens bästa klockarmband och natoband för pengarna och resultatet är en online butik som vi hoppas är ett stort nöje att besöka.

Nyheter i Butiken

Nu kommer våra första egenproducerade band som är handsydda i Tyskland av finaste läder från Italien. Att producera allt i EU med miljövänliga transporter, fint genuint hantverk, på fabriker där alla har bra villkor och löner är något vi anser extremt viktigt i dessa tider. Nu kan vi stolt presentera våra första kollektioner av Royal Straps Premium Collection 

Sail Strap

Snart kan vi stolt presentera nya Sail Strap 2.0 med Quick Release, tillverkat 100% för hand i Tyskland. Vi kallar materialet Sail Tech vilket har testats av fabriken i flera månader. Bland annat används detta material inom segling och utrustning för klättring mm. Dessa kommer ha lite mer padding och såklart 100% waterproof. Läs mer om Sail Strap

Royal Club

Vår medlemsklubb här på Royal Straps med unika erbjudanden enbart för dig som medlem. Vi lovar nyheter med stil och erbjudanden du verkligen vill ha. Obs! som kund blir du automatiskt medlem i Royal Club.

Köp mer betala mindre

Då många av våra kunder lägger stora order i butiken vill vi premiera detta med en rabatt över 1000kr. Du får automatiskt 10% rabatt på hela din order samt gratis DHL frakt när du handlar över 1000kr...dessutom gäller rabatten även på alla våra Erbjudanden

Beställningar och leveranser

Vi använder Shopify Pay för våra kortbetalningar vilket gör att du kan känna dig riktigt säker. Shopify Pay stöder även Apple Pay och American Express. Vi erbjuder även Klarna Faktura för våra Svenska kunder om du föredrar detta, och du kan välja Klarna i steg 2 när du fyllt i din email och adress. 

Alltid fri frakt över 500kr 

Nu skickar vi alla våra produkter med miljövänlig förpackning och Varubrev 1:a-klass direkt till din brevlåda, leveranstid endast 1-2 dagar från vårt lager i Skåne.

Obs! Order innan 12 skickas samma dag.

Vid order under 500kr tar vi en mindre fraktavgift på 49kr.

Order över 1000kr får du alltid 10% på hela din order och fri DHL frakt.

För våra Danska kunder, 1000kr order för 10% rabatt och fri Bring frakt.

Vid order under 1000kr till Danmark tar vi en mindre fraktavgift på 99kr.

Alla våra varor skickas direkt från vårt lager i Skåne POSTPAC

Nöjd kundgaranti

Vi vill att du ska bli riktigt nöjd när du beställer varor från oss. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med någon av våra produkter, så kan du skicka tillbaka varan och få alla pengar tillbaka. Detta gäller om varan är 100% oskadd och oss tillhanda inom 14 dagar. Obs! Klockarmband får inte varit monterade på klockan vid retur. Obs! Du står själv för returfrakt om det inte är något fel på varan.

Vid ev retur kontakta alltid vår Svenska kundtjänst på hello@royalstraps.se

Vårt motto är 100 % nöjda kunder!

PS. Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att få de senaste nyheterna och snygga bilder.

Royal Straps drivs av SAIL STRAP AB. Vi har vårt lager i Skåne samt kundtjänst och produktutveckling i Båstad och Saint Tropez.                                                                                                                                                                           

Pimp Your Watch Royal Style! /Mathias