ROYAL STRAPS

Kundtjänst 

Du når oss på hello@royalstraps.se alla dagar i veckan mellan 10.00 - 18.00. Vi svarar på alla frågor så snart vi kan. Du kan även kontakta oss via vår chat funktion på sidan, när den lyser grön är vi online med du kan alltid använda den för att kontakta oss.

Om Royal Straps

Det var med ett genuint intresse för klockor och en passion för hög kvalitet som jag startade Royal Straps. Det som började med jakten på världens bästa Field Watch för pengarna, har utvecklats till en online butik med ett spännande sortiment av Natoband och Klockarmband till attraktiva priser. Mathias grundare av Royal Straps 

En kollektion med något för alla

Hos Royal Straps hittar du klockarmband och natoband i läder, mocka, nylon, segelduk, gummi och metall. Produkterna som vi erbjuder i butiken anses av många vara de bästa och mest prisvärda på marknaden. Vi följer utvecklingen för att ständigt kunna utöka vårt sortiment Har du frågor om något klockarmband kontakta oss gärna. Med din feedback så blir vi bara bättre och det är något som gynnar alla som besöker Royal Straps.

Unika Klockarmband & Natoband

Royal Straps är generalagent i Sverige och Danmark på Klockarmband och Natoband från Geckota och Zuludiver i England.
Söker du efter ett prisvärt Handgjort Klockarmband eller nyaste Sail Strap så kommer du att hitta det här hos oss. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda marknadens bästa klockarmband och natoband för pengarna och resultatet är en online butik som vi hoppas är ett stort nöje att besöka.

Royal Straps är även återförsäljare i Sverige och Danmark för italienska Bonetto Cinturini vilket betyder att vi har deras fantastiska dykarmband i gummi som är helt fria från kemikalier.

Nyheter i Butiken

Nu kommer våra första egenproducerade band som är handsydda i Tyskland av finaste läder från Italien. Att producera allt i EU med miljövänliga transporter, fint gammaldags hantverk, på fabriker där alla har bra villkor och löner är något vi jobbat med hela 2021. Nu kan vi stolt presentera våra första kollektioner av Royal Straps Premium Collection .

Royal Club

Vår medlemsklubb här på Royal Straps med unika erbjudanden enbart för dig som medlem. Vi lovar nyheter med stil och erbjudanden du verkligen vill ha. Obs! som kund blir du automatiskt medlem i Royal Club.

Köp mer betala mindre

Då många av våra kunder lägger stora order i butiken vill vi premiera detta med en rabatt över 1000kr. Du får automatiskt 10% rabatt på hela din order samt gratis frakt när du handlar över 1000kr...dessutom gäller rabatten även på alla våra Erbjudanden

Beställningar och leveranser

Vi använder Stripe för våra kortbetalningar vilket gör att du kan känna dig riktigt säker. Stripe stöder Apple Pay och American Express. Vi erbjuder även Klarna Faktura för våra Svenska kunder om du föredrar detta, och du kan välja Klarna i steg 2 när du fyllt i din email och adress. Kassan är på engelska för våra Danska och Finska kunder.

Alltid fri frakt över 500kr i Sverige, Danmark och Finland.

Nyhet för 2021 

Nu skickar vi alla våra produkter med miljövänlig förpackning och Varubrev 1:a-klass direkt till din brevlåda, leveranstid endast 1-2 dagar...detta är en stor fördel då det går snabbt, du kan spåra din försändelse och du slipper stå i kö vid något ombud. Detta har vi gjort för att göra det smidigare och säkrare för dig i dessa Covid tider.

Obs! Order innan 12 skickas samma dag.

Vid order under 500kr tar vi en mindre fraktavgift på 49kr.

Obs! Order över 1000kr får du alltid 10% på hela din order och fri DHL frakt. 

For our Danish customers, SEK 500 also applies for free shipping (less than SEK 500, shipping SEK 79) and we send with Bring to Denmark.

Note! Orders over SEK 1000 you always get 10% on your entire order and free shipping. 

For our Finnish customers, SEK 500 also applies for free shipping (less than SEK 500, shipping SEK 79) and we send with Posti to Finland.

Note! Orders over SEK 1000 you always get 10% on your entire order and free shipping. 

Alla våra varor skickas direkt från vårt lager i Skåne POSTPAC

Logistics Powered by Prime Penguin

Nöjd kundgaranti

Vi vill att du ska bli riktigt nöjd när du beställer varor från oss. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med någon av våra produkter, så kan du skicka tillbaka varan och få alla pengar tillbaka. Detta gäller om varan är 100% oskadd och oss tillhanda inom 14 dagar. Obs! Klockarmband får inte varit monterade på klockan vid retur. Obs! Du står själv för returfrakt om det inte är något fel på varan.

Vid ev retur kontakta alltid vår Svenska kundtjänst på hello@royalstraps.se

Vårt motto är 100 % nöjda kunder!

PS. Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att få de senaste nyheterna och snygga bilder.

Royal Straps drivs av Core Capital AB. Vi har vårt lager i Skåne samt kundtjänst och produktutveckling i Båstad och Saint Tropez.

Core Capital AB, Tinkarpsvägen 13, 269 91 Båstad                                                                                                                                                                             

Pimp Your Watch Royal Style! /Mathias