ROYAL STRAPS

Om Royal Straps


Det var med ett genuint intresse för klockor och en passion för hög kvalitet som jag startade Royal Straps 2015. Det som började med jakten på världens bästa Field Watch för pengarna, har utvecklats till en online butik med ett spännande sortiment av Natoband och Klockarmband till attraktiva priser. " Mathias grundare av Royal Straps "

Royal Straps behöver din hjälp !!

I dessa kristider betyder varje order i Butiken allt för Royal Straps överlevnad...Vi vill ju alla få fortsätta hålla på med det vi verkligen gillar :)
Royal Straps håller fulla lager för dig under hela krisen och leverar som vanligt.

Tacksam för allt stöd från våra kunder i denna mycket svåra tid / Mathias

En kollektion med något för alla

Hos Royal Straps hittar du klockarmband och natoband i läder, mocka, nylon, segelduk, gummi och metall. Produkterna som vi erbjuder i butiken anses av många vara de bästa och mest prisvärda på marknaden. Vi följer utvecklingen för att ständigt kunna utöka vårt sortiment, har du frågor om något klockarmband kontakta oss gärna. Med din feedback så blir vi bara bättre och det är något som gynnar alla som besöker Royal Straps.

Unika Klockarmband & Natoband

Royal Straps är generalagent i Sverige och Danmark på Klockarmband och Natoband från Geckota och Zuludiver i England.
Söker du efter ett prisvärt Handgjort Klockarmband, eller nyaste Sail Strap så kommer du att hitta det här hos oss. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda marknadens bästa klockarmband och natoband för pengarna, och resultatet är en online butik som vi hoppas är ett stort nöje att besöka.

Royal Straps är även återförsäljare i Sverige och Danmark för italienska Bonetto Cinturini vilket betyder att vi har deras fantastiska dykarmband / klockarmband / natoband i gummi som är helt fria från kemikalier.

Nyheter i Butiken!

Nu kan du köpa vårt nyutvecklade Sail Strap i butiken, ett klockarmband i Segelduk som vi är mycket stolta över här på Royal Straps.

Royal Club

Vår medlemsklubb här på Royal Straps med unika erbjudanden för dig som medlem varje månad. Vi lovar nyheter med stil och erbjudanden du verkligen vill ha. Obs! som kund blir du automatiskt medlem i Royal Club.

Köp mer betala mindre

Då många av våra kunder lägger stora order i butiken vill vi premiera detta med en rabatt över 1000kr. Du får automatiskt 10% på hela din order när du handlar över 1000kr...och dessutom gäller detta även på alla våra Super Deal produkter

Beställningar och leveranser

Vi använder Stripe för våra kortbetalningar vilket gör att du kan känna dig riktigt säker, Stripe stöder Apple Pay och American Express. Vi erbjuder även Klarna Faktura för våra Svenska kunder om du föredrar detta. Kassan är i dagsläget på Engelska och du kan välja Klarna Faktura i steg 2 när du fyllt i din email och adress.

Frakten är alltid gratis över 300kr i Sverige.

Vi skickar alla våra produkter med Earlybird spårbar miljöfrakt direkt till din brevlåda. Vid order under 300kr tar vi en mindre fraktavgift på 49kr. 

Detta är en del av Royal Straps nya miljöpolicy för 2020. 

För våra Danska kunder gäller 500kr för fraktfritt ( under 500kr frakt 79kr ) och vi skickar med Bring 

Klockor skickas enbart till Sverige och med DHL till närmaste ombud.

Alla våra varor skickas direkt från vårt lager i Skåne POSTPAC

Nöjd kundgaranti

Vi vill att du ska bli riktigt nöjd när du beställer varor från oss. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med någon av våra produkter, så kan du skicka tillbaka varan och få alla pengar tillbaka. Detta gäller om varan är oskadd och oss tillhanda inom 14 dagar. Obs! Klockarmband får inte varit monterade på klockan vid retur.

Vid retur kontakta vår kundtjänst på hello@royalstraps.se eller använd chatt funktionen i vår butik.

Vårt motto är 100 % nöjda kunder!

PS. Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att få de senaste nyheterna och snygga bilder.

Royal Straps drivs av Core Capital AB. Vi har vårt lager i Skåne samt kundtjänst och produktutveckling i Båstad och Saint Tropez.

Pimp Your Watch Royal Style! /Mathias